Warszawskie Słoiki czyli lokalne przetwory z historią w tle


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bądź pierwszy)
Loading...
Udostępnij przepis: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

 

W najbliższą niedzielę 13 września od godziny 15.00 odbędą się warsztaty pt:

 

              „Warszawskie Słoiki”  

           czyli lokalne przetwory z historią w tle

 

Przygotujemy tzw. ‚gąszcze” czyli aromatyczne sosy, bardzo popularne w staropolskiej kuchni, a dziś w Polsce kojarzone głównie pod nazwą „chutney” 

Podstawą naszych przetworów będa lokalne produkty z Mazowsza:

Pokażemy podstawowe przepisy: na słodko i słono. Spotkanie bedzię połączone z degustacją. Wstęp wolny. Przybywajcie!!

 

Data: 13.09. 2015, godz. 15.00

Miejsce: Pokój na lato, ul. Grzybowska 79

Link do FB: tutaj

 

 

Udostępnij przepis: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Odpowiedz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć tych tagów i atrybutów HTML :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bądź pierwszy)
Loading...