Pączki z czekoladą i słonym karmelem


Bez kategorii Słodkości Brak komentarzy
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bądź pierwszy)
Loading...
Udostępnij przepis: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Pączki przygotować np. według tego przepisu.

Dekoracja: pół szklanki cukru rozpuścić na patelni i uważać aby się nie przypalił; dodać ok. 100 ml śmietanki 30% i szczyptę soli, zamieszać i zdjąć z ognia jak powstanie karmel. Po przestudzeniu posmarować pączki i posypać pokruszoną gorzką czekoladą.

Smacznego życzy WOLNA KUCHNIA

Udostępnij przepis: Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn


Odpowiedz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć tych tagów i atrybutów HTML :

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bądź pierwszy)
Loading...